Очільник Київщини провів черговий прийом громадян

image
20 Лютого 2020, 19:11
Поділитися:

19 лютого голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов провів особистий прийом громадян.

Цього разу зі своїми питаннями до нього звернулися мешканці Вишгородського, Васильківського, Макарівського, Бориспільського районів, міст Біла Церква, Обухів та Київ.

Людей цікавило, як працевлаштуватися у департамент охорони здоров’я. Скаржилися на стихійне сміттєзвалище на території Наливайківської сільради (Макарівський р-н). Переважна більшість звернень стосувалася земельних питань.

«Більшість сьогоднішніх звернень – поза компетенцією обласної адміністрації, — коментує прийом громадян Олексій Чернишов, голова Київської обласної державної адміністрації. – Та я розумію, що люди звертаються до нас після того, як не змогли розв’язати свої питання у встановлений спосіб. Приходять до нас як до останньої інстанції. Тобто, нам вірять і ми не маємо права цією довірою нехтувати. Тож робимо все, щоб життя в області ставало безпечнішим та комфортнішим».

За результатами розглянутих звернень голова ОДА надав заявникам вичерпні відповіді та доручив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації детально опрацювати порушені питання задля їх оперативного вирішення.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація