Очільник Київщини представив новопризначеного голову Яготинської РДА

image
6 Лютого 2020, 17:32
Поділитися:

Голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку на Яготинщину. В рамках поїздки керівник Київщини офіційно представив громаді нового голову Яготинської РДА Олександра Кудрявського, якого днями на цю посаду призначив Президент України розпорядженням від 31 січня 2020 року № 91/2020-рп.

Зазначимо, Олександр Кудрявський раніше працював головним юристом Яготинської міської ради. Також є членом комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього середовища. На посаду керівника райдержадміністрації був обраний з-поміж десятка кандидатів через систему LIFT.

Керманич Київщини привітав новопризначеного очільника РДА і висловив переконання, що професійний та життєвий досвід Олександра Кудрявського дозволять йому працювати успішно та ефективно. Також Олексій Чернишов озвучив для нього першочергові завдання, зокрема, забезпечити злагоджену роботу РДА в інтересах мешканців району та закликав до плідної співпраці з громадою.

«Голова райдержадміністрації повинен докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району. Переконаний, що це призначення дозволить сформувати в районі дієву команду однодумців, яка спільною працею досягне належних результатів для розвитку краю», – підкреслив Олексій Чернишов.

В свою чергу, Олександр Кудрявський висловив подяку Президентові України та голові КОДА за наданий кредит довіри та запевнив, що несе велику відповідальність за роботу і те, що буде відбуватись в районі.

«Посада голови адміністрації не є для мене самоціллю. Моєю мотивацією є щире бажання внести посильний вклад в розвиток району, та покращення рівня життя громади. До цього я закликаю всіх, хто готовий незалежно від політичних переконань та особистих амбіцій працювати на розвиток Яготинщини. Допомагайте, критикуйте, головне – не будьте байдужими», – закликав Олександр Кудрявський.

У ході наради відбувся діалог з громадою. Серед обговорених проблемних питань – дороги, децентралізація, розвиток інфраструктури та району загалом. Кожне із питань було одразу взято в роботу, відповідні доручення надав очільник Київської ОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація