Очільник Київщини Олександр Терещук зустрівся з дітьми з прифронтових територій

image
7 Червня 2019, 20:38
Поділитися:

На Київщині завершується зміна табору «Росич-2019», де відпочивали та оздоровлювались обдаровані діти з лінії розмежування. Заміські табори для дітей з Донбасу організовуються на Сквирщині з 2017 року. Цьогоріч до Київської області завітало 46 дітей з Авдіївки, Світлодарська, Торецька та Красногорівки.

За час перебування на Київщині діти відвідали Білу Церкву, взяли участь у відкритті нового футбольного стадіону, познайомились з місцевими традиціями та підготували танцювальний флешмоб. Також юні гості області взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Ми – діти твої, Україно».

На завершення свого відпочинку діти приїхали на екскурсію столицею. В Києві учасники заїзду зустрілись та поспілкувались із головою КОДА Олександром Терещуком, а також отримали в подарунок солодощі та пам’ятні листівки.

«Ви – наше майбутнє, і для нас дуже важливо працювати так, щоб створити для вас найкращі умови. Щоб ви могли вчитись, розвиватись та досягати омріяних висот. Від нас, дорослих, залежить, чи будуть наші діти посміхатись чи плакати. Мені приємно бачити, що ви, хоч і юні, але вже свідомі патріоти Української держави!» – наголосив очільник Київщини.

В ході зустрічі учасники обмінялись своїми враженнями про відпочинок та висловили своє бажання повернутись знову. Також діти провели танцювальний флешмоб перед будівлею адміністрації.