Очільник Київської ОДА звернувся до мешканців області з ініціативою допомогти у пошуку медичного персоналу

image
6 Серпня 2019, 10:35
Поділитися:

Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян здійснив чергову робочу поїздку областю. Очільник Київщини відвідав Ржищівську ОТГ, де ознайомився з інфраструктурою, роботою підприємств, оглянув освітні та медичні заклади, а також поспілкувався з представниками громади щодо проблемних питань.

Як з’ясувалося у ході візиту, однією з найбільш гострих є проблема з медичним персоналом у сільській місцевості. «Побачив сьогодні амбулаторію, але без лікарів. Тому розшукуємо лікаря!» – повідомив Михайло Каренович за результатами візиту до амбулаторії у с. Пії Ржищівської ОТГ.

Очільник Київської ОДА звернувся до мешканців області з ініціативою допомогти у пошуку персоналу: «Розумію, дуже важливо мати лікаря поруч, особливо коли до районної лікарні далеко і не кожен може туди швидко доїхати. Кажуть, всі відмовляються, не хочуть працювати у селі. Давайте допоможемо. Умови праці непогані – житло, зарплата 15 000 грн, ще й земля як бонус (цілих два гектари). Прошу від вас максимального поширення інформації! Ми сильні, коли разом».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація