Очільник КОДА провів особистий прийом громадян

image
16 Жовтня 2019, 15:46
Поділитися:

Сьогодні, 16 жовтня, голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян зустрівся із жителями Київщини та розглянув проблемні питання.

За допомогою до очільника області звернулися жителі м. Фастів та Фастівського району, зокрема, матері загиблих учасників АТО.

Громадяни піднімали наболілі питання щодо надання правдивого висновку причини смерті учасника АТО; проблемне питання незаконного вимагання грошової компенсації від держави із сторони батька загиблого; надання матеріальної допомоги на лікування неповнолітньої дочки; соціальної допомоги на оздоровлення і реабілітацію; відміни приєднання Фастова до Васильківської громади в рамках децентралізаційної реформи; щодо допомоги у завершенні будівництва собору в Фастові та надання земельної ділянки під забудову біля м. Києва.

Михайло Бно-Айріян вислухав громадян, надав кваліфіковані відповіді та проконсультував щодо порядку вирішення порушених проблем.

За результатами спілкування відповідні структурні підрозіди облдержадміністрації отримали доручення від голови Київської ОДА щодо додаткового опрацювання та оперативного вирішення питань громадян.

Нагадаємо, прийом громадян керівництвом Київської ОДА проводиться за попереднім записом за тел.: 286-84-11 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п’ятницю з 09:00 до 16:45 (обідня перерва з 13:00 до 13:45).

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація