Обвал каналізаційного колектора: у Броварах воду подаватимуть по графіку. ВІДЕО | Трибуна

Обвал каналізаційного колектора: у Броварах воду подаватимуть по графіку. ВІДЕО | Трибуна
27 Листопада 2023, 13:09
Поділитися:

Через обвал каналізаційного колектора, водопостачання в Броварах поки що буде по графіку 4/4. Про це 27-го листопада на оперативній нараді повідомив директор комунального підприємства «Броваритепловодоенергія» Григорій Голубовський.

Учора, 26 листопада, близько 7: 00 обвалився каналізаційний колектор на КНС-3. Це крайня КНС, яка приймає стоки з частини міста ( крім Торгмашу) і перекачує на очисні споруди.

На жаль, обвал тривав протягом дня. Це стало причиною затоплення машинного відділення КНС. Відтак довелося задіяти резервні два насоси. Проте бракувало потужностей, тож учора довелося припиняти централізоване водопостачання.

Сьогодні водопостачання надаватимуть по графіку 4/4.

До кінця дня заплановано встановити потужнішу станцію, яка дозволить відкачувати стоки. Проте ще доведеться відключати водопостачання, позаяк потрібно ліквідувати аварію на ділянці трубопроводу.

«Ситуація, можна сказати, критична і серйозна. Задіяні зараз і наші підрядники, і субпідрядні організації. Ймовірно доведеться наймати підрядну організацію для промивання обладнання каналізаційної станції», – повідомив Голубовський.

Також він попросив мешканців міста з розумінням поставитись до ситуації та наголосив, що водопостачання в багатоповерхівках (на верхніх поверхах) з’являтиметься поступово.

Читайте також:

Григорій Голубовський очолив КП «Броваритепловодоенергія»

Григорія Голубовського суд визнав винним у вчиненні адмінпорушення

У Броварах затвердили нові – старі тарифи з теплопостачання на опалювальний сезон

Перший крок до реконструкції пункту прийому стічних вод у Броварах VS Куди зливають ваше г#мно

Джерело: Трибуна – Бровари