Обухівський суд засудив до 15 років вбивцю військового добровольця

Обухівський суд засудив до 15 років вбивцю військового добровольця
3 Червня 2024, 06:06
Поділитися:


Джерело: пресслужба Київської міської прокуратури, УП

Деталі: На суді прокурор довів, що в березні 2021 року обвинувачені, перебуваючи у квартирі 37-річного Мандича на Печерську, утримували його проти волі близько години та жорстоко катували.

  • Після цього, в напівпритомному стані, чоловіка силою посадили в автомобіль і вивезли в поле на територію Обухівського району Київської області, де завдали кілька ударів ножем та душили. Тіло сховали у водостічній трубі в канаві та поїхали з місця злочину.
  • Прокуратура зазначає, що під час судового розгляду обвинувачені не визнали свою провину повністю і постійно змінювали свої версії подій.

Дослівно:

“На підставі наданих прокурором беззаперечних доказів та враховуючи принципову позицію щодо покарання, колегія суддів Обухівського районного суду Київської області засудила виконавця злочину до 15 років позбавлення волі.

Його спільники, визнані винними у вбивстві та позбавленні волі, отримали: 13 років, 7 років, 8 років. Ще один учасник отримав 5 років за позбавлення волі чоловіка.

До набрання вироком законної сили суд залишив чотирьох обвинувачених під вартою, ще один перебуватиме під домашнім арештом”.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Медсестри Кагарличчини безкоштовно підвищили кваліфікацію з ваучером на навчання

  • Подарунок від воїнів: миронівський музей поповнився важливими експонатами

  • На Обухівщині зникли діти: хлопців знайшли, дівчинку розшукують

  • В обухівському Університеті третього віку можна вивчити українську

  • Рятувальники локалізували загоряння смітника у Трипіллі



Source link