Обухівські фахівці переймали досвід лікарів-реабілітологів Білої Церкви

Обухівські фахівці переймали досвід лікарів-реабілітологів Білої Церкви
15 Травня 2024, 18:34
Поділитися:


Директорка Обухівської багатопрофільної лікарні та посадовці Обухівської міської ради переймали успішний досвід колег з Білої Церкви.

Про це повідомляє прес-служба КНП ОМР Обухівська БЛІЛ.

Реабілітація – одне з нагальних питань сьогодення, саме тому обухівські фахівці переймали успішний досвід колег з Білої Церкви. Керівник напрямку реабілітації, головний фізичний терапевт клініки Магась Володимир зустрів обухівську делегацію і провів оглядову екскурсію Але головне, надав фахові поради щодо облаштування, оснащення, роботи та мультидисциплінарного підходу до реабілітації пацієнтів, – йдеться в повідомленні.

Наприкінці 2022 року Програму медичних гарантій розширили новими пакетами: «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в стаціонарних умовах» та «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах» і керівництво лікарні працює над запровадженням таких послуг в Обухові.

Попри виклики, які постали на шляху, ми прагнемо аби наші пацієнти могли отримати весь спектр послуг. Адже саме вчасна і кваліфікована реабілітація є запорукою відновлення після інсульту, складних операцій, травм чи поранень, – додають медики.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • В Обухові можна отримати послуги з психічного здоров'я у сімейного лікаря

  • У Ржищівській громаді безоплатно перевірятимуть зір

  • 8 травня у Василькові відбудеться день донора

  • Лікар-ендоскопіст Василькова відвідав конгрес у Берліні

  • В травні на Київщині працюватиме пересувний флюрограф



Source link