Обухівська поліція має нового очільника

image
7 Липня 2020, 17:13
Поділитися:

Вперше про можливе призначення Олега Петренка в Обухів я прочитав в Хроніках Обухова. Вони озвучили що сам пан Олег написав заяву з проханням призначити його в Обухів. І ось, сьогодні Андрій Нєбитов (керівник поліції Київщини) підтвердтв офіційне призначення Олега Петренка керівником Обухівського відділу поліції. В своєму пості він назвав його “потужним, профеійним керівником”, “поліцейським кризис-менеджером”. Написав що Броварський відділ під кервництвом пана Олега “започаткував нове підґрунтя співробітництва громади, місцевих органів влади і поліції”.

Одне трохи непокоїть, коли зовсім недавно в Броварах була масова перестрілка бандитських угрупувань, чому її не попередили, а ловили потім по всій країні учасників, адже про війну місцевих перевізників там знало все місто, ну крім, мабуть, місцевої поліції. Чому тоді не спрацювали ці зв’язки громади, влади і поліції?

Тим не менше, особисто я щиро надіюсь що новий керівник досягне справді чудових результатів в роботі, і  вулиці Обухова стануть безпечними, а люди забудуть що таке постійні крадіжки, стихійні сміттєзвалища в місті і т.д.  І готовий, як громадянин, прияти цьому.

Громадськість в Обухові не раз доводила, що готова співпрацювати (згадаємо спільні патрулі з місцевою самообороною). Люди втомились від зневіри та хочуть змін на краще, хочуть довіряти поліції. Але поки, на жаль, поліція не достатньо робила для того щоб заробити цю довіру.

Борис Родієвський, Обухів Online

 

Джерело: Обухів Online