Обухівська художниця експонується в столичній галереї

Обухівська художниця експонується в столичній галереї
17 Травня 2024, 06:02
Поділитися:


Цього разу в галереї виставляються професіонали й «просунуті аматори». Стиль й жанр демонстрованого живопису: реалізм, імпресіонізм, академізм, експресіонізм, фомізм, урбаністика, пейзажі, портрети, натюрморти тощо.

Про це розповіла Лілія Плис у фейсбук.

Галерея Моді запрошує киян та гостей столиці на колективну виставку класичного живопису – 50 картин від 18ти авторів втішать смаки цінителів мистецтва, – написала художниця.

Хронікам Обухова Лілія розповіла, що її картини для виставки відбирав директор галереї Дмитро Вітик.

Виставка триватиме до 26.05.24 включно. Галерея відкрита для відвідувачів з вівторка по неділю з 17:00 до 22:00. Більшість картин можна придбати.

Організатори зазначили, що в галереї Моді колективні виставки живопису відбуваються регулярно. Тому запрошують долучатись до свята мистецтва художників, професійних та любителів.

Йде війна, але життя триває… воно не надто світле зараз – тож прикрасимо його! Присилайте фото своїх робіт на імейл [email protected] або в повідомленні просто з нашої фб- чи інста сторінок – й ми повідомимо вас про наступну «Вашу художню виставку», – йдеться в повідомленні.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • В Кагарлику відкрилась неймовірна виставка вишиванок

  • В Кагарлику відкрилась унікальна виставка "Пам'ять Героїв"

  • Виставка художниці з Обухівщини встановила національний рекорд

  • До Великодня в Кагарлику відкрили святкову виставку місцевих майстринь

  • В Софії Київській відкриється виставка унікальних картин обухівської художниці (відео)



Source link