Обухівська “картонажка” створила свій благодійний фонд

image
12 Травня 2022, 18:26
Поділитися:



Київська область, Обухівський район, Обухівська тергромада. Благодійний фонд Київського картонно-паперового заводу “Картонник” допомагатиме переселенцям, медичним закладам, волонтерським і благодійним організаціям та іншим, хто постраждав від воєнних дій.

Про це йдеться на його сторінці, передають Хроніки Обухова.

У квітні 2022 року Київський картонно-паперовий комбінат ухвалив рішення про створення бюджетного фонду на благодійну допомогу у розмірі півмільйона гривень щомісячно. Допомога надаватиметься через благодійний фонд підприємства “Картонник”, який діє при підприємстві з 1994 року.

Підприємство, як лідер галузі, від початку воєнних дій не стояло осторонь. Ми активно допомагаємо усім, хто звертався по допомогу і самі ініціюємо її у тих сферах, де маємо можливості. Зокрема, ми надавали упаковку, допомагали з логістикою гуманітарних вантажів, надавали нашу продукцію і медичні товари для лікарень Києва і Обухова, зрештою, пекли і роздавали хліб людям, коли у перші дні війни з цим були логістичні проблеми, – розповідає голова правління Київського КПК Ігор Олещук. – Та ми вирішили питання організації допомоги перевести на новий рівень і тепер надаватимемо її системно, через наш благодійний фонд.





Source link