Обухів і район – лідери з реалізації промислової продукції

image
8 Лютого 2020, 06:12
Поділитися:



Обухів і район увійшли до списку лідерів з реалізації промислової продукції У Київській області.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Головне управління статистики у Київській області.

– Промисловими підприємствами області за січень–грудень 2019 року реалізовано продукції на 120,9 млрд.грн. Підприємствами переробної промисловості реалізовано 79,0% промислової продукції. З видів діяльності переробної промисловості найбільше реалізовано продукції підприємствами з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (36,4 млрд.грн), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (21,6 млрд.грн), з виготовлення виробів із деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (12,1 млрд.грн), – йдеться у повідомленні.

Підприємствами з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря реалізовано 19,1% усієї промислової продукції (на 23,0 млрд.грн), з водопостачання, каналізації, поводження з відходами 1,2% (на 1,4 млрд.грн).

У розрізі районів і міст області більше половини загального обсягу продукції добувної та переробної промисловості реалізовано підприємствами Києво-Святошинського, Броварського, Вишгородського, Обухівського районів та міст Біла Церква, Обухів.





Source link