Обмін досвідом — це шлях до самовдосконалення – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
2 Листопада 2021, 16:51
Поділитися:

Цілющими ліками для педагога завжди було та залишається приємне спілкування з дітьми та колегами, незважаючи на настрій та життєві події.
Педагогічне партнерство та обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, прерогативою якої є активний обмін напрацьованого матеріалу.

Сьогодні,02 листопада 2021 р. у Центр професійного розвитку педагогічних працівників завітали колеги з Центру ПРПП міста Василькова.

Оскільки у м. Василькові Центр ПРПП створений нещодавно, колеги ініціювали таку зустріч, аби обговорити у форматі круглого столу найбільш актуальні питання: ведення документації, організація роботи професійних спільнот, проведення майстер-класів та педагогічних студій, проведення конкурсів фахової майстерності тощо.

Директор Центру ПРПП М. Савчук радо поділилася досвідом роботи, розповідала про укладені угоди з вищими навчальними закладами, роботу в проєктах. Колеги-консультанти надали відповіді на запитання, що турбували новопризначених консультантів з м. Василькова.

Кожен отримав позитивні та емоційно-насичені враження від зустрічі, переконався, що освіта  Фастівської громади завжди відкрита для плідної співпраці. Такі теплі, дружні зустрічі-поради між колегами надихають на звершення нових задумів та мрій.

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів