Облив спиртом та підпалив: у Києві чоловік через ревнощі скоїв злочин, – ФОТО

Облив спиртом та підпалив: у Києві чоловік через ревнощі скоїв злочин, – ФОТО
12 Січня 2024, 10:26
Поділитися:

Перед судом постане мешканець Києва, який через помсту підпалив двері квартири своєї колишньої дівчини. Таким дивним чином він відреагував на новину про те, що його екскохана почала проживати з іншим. Особу ревнивця оперативно встановили і затримали – йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій.

Відомо, що на початку листопада 2023 року в Подільському районі Києва почали горіти вхідні двері до квартири, розташованої в одному з багатоповерхових будинків. На місце події оперативно прибули пожежники, які ліквідували загоряння. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Правоохоронці задокументували пошкодження та порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 КК України: “Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу”.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів слідчі встановили, що до власниці квартири напередодні приходив її колишній співмешканець — у цей момент чоловік дізнався, що вона почала проживати з іншим.

Як виявилося, у нападі гніву ревнивець придбав у найближчому магазині спирт, яким облив двері та підпалив їх.

Правоохоронці затримали чоловіка та оголосили йому про підозру в умисному пошкодженні майна, вчиненому шляхом підпалу.

Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Як ми повідомляли, на Київщині чотирьом підліткам повідомили про підозру через підпал релейних шаф на залізниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua