Обласні служби Київщини готові до роботи в разі погіршення погодних умов

image
27 Грудня 2019, 15:57
Поділитися:

Через очікувані несприятливі погодні умови найближчими днями під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрації Дмитра Назаренка відбулося термінове засідання міжвідомчого оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій та небезпечних подій під час погіршення погодних умов в зимовий період.

Члени оперативного штабу повідомили про готовність дорожніх служб до роботи в разі погіршення погодних умов, забезпечення безперебійного руху автотранспорту на автошляхах державного та місцевого значення Київської області та про стан накопичення паливно-мастильних і посипкових матеріалів.

Дмитро Назаренко наголосив, що в будь-якому разі дорожні служби повинні бути наготові до реагування та першочергових дій під час надзвичайних подій у зимовий період незважаючи на святкові та вихідні дні.

За результатами засідання та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на території Київської області під час погіршення погодних умов члени міжвідомчого оперативного штабу затвердили протокол з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.

З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та оперативного реагування на них у разі виникнення на автомобільних шляхах в зимовий період 2019/2020 року повідомляємо контакти служб, які надаватимуть послуги з зимового утримання автомобільних доріг:

         диспетчерська служба щодо зимового утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення +38 099 375 01 70;

         диспетчерська служба щодо зимового утримання автомобільних доріг державного значення (044) 275 67 44, 200 04 70, +38 098 410 54 80

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація