Обласне свято з нагоди Дня працівників освіти «Віват, учителю, віват!» для освітян Київщини

image
30 Вересня 2019, 15:35
Поділитися:

3 жовтня 2019 року в Київському палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13, м. Київ) відбудеться обласне свято для педагогів Київщини з нагоди Дня працівників освіти «Віват, учителю, віват!».

Організатори свята – департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України.

Початок заходу – об 11.00.

До участі у заході запрошені делегації районів, міст, ОТГ; закладів вищої, професійної (професійно-технічної) освіти Київської області та закладів освіти обласної комунальної власності (понад 700 осіб).

У складі делегацій – кращі педагоги, які досягли вагомих результатів у своїй діяльності, ветерани педагогічної праці, керівники місцевих органів управління освітою, директори та ректори закладів освіти, працівники органів місцевого самоврядування й органів виконавчої влади, представники профспілкових організацій працівників освіти і науки.

Програмою свята передбачено урочисту частину за участю керівництва Київської обласної державної адміністрації;

церемонію нагородження освітян, які своїми здобутками підвищують рейтинг обласної освітньої системи, та ветеранів педагогічної праці;

святкову програму за участю кращих дитячих художніх колективів області.

Акредитація представників ЗМІ та незалежних журналістів проводиться департаментом освіти і науки КОДА шляхом реєстрації 2 жовтня 2019 року з 14:00 до 16:00 за тел.: (044) 278-21-62.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація