Обкрадали людей біля банків у Києві: поліція затримала зловмисників, – ФОТО

image
26 Лютого 2023, 17:57
Поділитися:

Київські правоохоронці затримали двох чоловіків, які обкрадали людей біля банківських установ. За скоєне обом загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

За даними прокуратури, зловмисники, перебуваючи поблизу одного із відділень банку по просп. Академіка Глушкова у м. Києва, звернули увагу на чоловіка, який знімав готівку з банківського рахунку. Дочекавшись, поки останній вийде, попрямували за ним. Крадії діяли злагоджено між собою та поки один відволікав жертву – другий витягнув з кишені потерпілого 28 тисяч гривень.

Наступну жертву зловмисники обікрали біля одного з поштових відділень на проспекті Свободи. Пенсіонер отримав грошові кошти та поклав їх у паспорт.

Діючи за вже розробленою схемою, зловмисники виманили у чоловіка паспорт, після чого повернули назад лише з частиною коштів. Потерпілий недорахував 3200 грн.

Зловмисників затримали та наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів та перевіряється їх причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

За крадіжку в умовах воєнного стану чоловікам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ми писали раніше, що у Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у крадіжці із автомобілів на території Голосіївського району. Попередньо, зловмисник причетний до 17 таких випадків.

Окрім того, повідомляли про те, що у Києві правоохоронці затримали іноземця, який викрав у свого товариша телефон, сейф та валізу, поки той спав. Тепер за скоєне зловмиснику загрожує до 8 років за ґратами.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua