Об’єднаний кубок Макарівського та Бородянського районів стартував 7 квітня

image
9 Квітня 2019, 19:56
Поділитися:

Об’єднаний кубок Макарівського та Бородянського районів стартував у неділю, 7 квітня.

У Бородянці СК “Юніор” та ФК “Грузьке” протистояли місцевим командам : “BORDO” та “Будівельнику” .

СК “Юніор” поступився “BORDO” з рахунком 0:3, однак все мало бути зовсім інакше. Макарівську команду підвела жахлива реалізація власних моментів. А от бородянці своїх нагод не змарнували і отримали значну перевагу перед повторним матчем.

ФК “Грузьке” поступилося з рахунком 0:2 , більшу частину матчу провівши в обороні. “Грузькому” пощастило і ні водночас : “Будівельник” міг перемагати із більш розгромним рахунком, однак другий м’яч господарі забили за кілька секунд до фінального свистка. Очевидно, що відіграватися із 1:0 було б куди простіше…

У Гавронщині досить сенсаційно плахтянський “Стимул” здобув перемогу у зустрічі з ФК “Бабинці”. У першому таймі був встановлений рахунок 2:1 на користь нашої команди, а в другому таймі забитих м’ячів не було.

Ну і втратив практично будь-які шанси на вихід до наступного етапу кодрянський “Партизан” , який був розгромлений “Рубіном” (Пісківка) з рахунком 0:6.

Як би там не було, а все вирішиться у матчах-відповідях. Сподіваємося на те, що якомога більше команд макарівщини пройдуть до наступного етапу.

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини