Об’єднаний чемпіонат Бородянського та Макарівського районів виходить на фінішну пряму – Макарів Діловий

image
9 Жовтня 2020, 01:13
Поділитися:

Минулими вихідними було зіграно черговий тур, який лише загострив боротьбу у верхній частині турнірної таблиці.
У центральному матчі 15-го туру ФК “Бородянка” приймала на своєму полі кодрянський “Партизан”.

Матч вийшов і справді гідним звання центрального, вийшов по-справжньому бойовим і закінчився мінімальною перемогою господарів поля.
Перший момент господарі створил вже на перших хвилинах – Віталій Пісковець після довгого закидання вискочив на побачення з голкіпером, однак пробив значно вище воріт. Далі гра перейшла в більш спокійне русло. М’ячем більше володіли бородянці, однак особливо небезпечних моментів як біля одних, так і біля інших воріт не виникало аж до середини першого тайму, коли удар Анатолія Кучинського вже по пустих воротах заблокував захисник бородянців Михайло Юрченко. Також до небезпечних моментів можна віднести удар під поперечку з дальньої відстані Павла Ліндіфу, який голкіпер “Партизана” зміг перевести на кутовий. Варто визнати, що за підсумками першого тайму господарі виглядали переконливішими.

Початок другого тайму був за кодрянцями. Їм вдалося притиснути суперника до власних воріт, однак не вдалося головного – забити. Бородянці ж втратили нагоду відкрити рахунок на 74-й хвилині – Михайло Юрченко не реалізував одинадцятиметровий удар,призначений за гру рукою, пробивши повз ворота. Відзначимо , що кількома хвилинами по тому арбітр не призначив очевидний пенальті у ворота бородянців. На 83-й же хвилині господарі вийшли вперед – на навіс з правого флангу відгукнувся Ілля Балковий, який правильно обрав позицію у штрафному майданчику та головою переправив м’яч у ворота, тим самим принісши перемогу для своєї команди. Останній штурм, який влаштували кодрянці на останніх хвилинах зустрічі, успіху їм не приніс.

Після 15-го туру “Партизан” продовжує очолювати турнірну таблицю, випереджаючи на 1 очко СК “Юніор” та на 3 – ФК “Бородянка”. Втім, кодрянці ще мають гру в запасі.
У паралельному матчі що проходив на сусідньому полі бородянський “Легіон” впевнено обіграв ФК “Бабинці” 3:1 і залишився в медальній гонці, навідміну від “Бабинців”, які на потрапляння до трійки тепер мають лише математичні шанси.

СК “Юніор” в Макарові, програючи по ходу матчу 0:2 зміг переломити хід зустрічі та розгромив пісківський “Рубін” з рахунком 9:2.

СК “Юніор-Прайд” з величезними труднощами у матчі з двома вилученнями та сімома голами в Гавронщині переграв “Стимул” – 3:4 на користь “Прайда”.

А от “Юність” продовжує лихоманити : пашківці вдруге поступилися “Вікторії” з Дружні, цього разу – на полі суперника, через що опустилися на останню сходинку.
До кінця чемпіонату залишається 3 тури, і , схоже, на нас очікує цікава розв’язка !

Джерело: Макарів Діловий