Нищівна стихія пронеслася Васильковом

image
25 Червня 2019, 00:10
Поділитися:

Поки Бориспіль потерпає від спеки, у Василькові підраховують збитки від недавньої стихії. 23 червня, у другій половині дня, Васильківщиною пронеслася злива із градом і шквальним вітром. Крижані кулі, діаметром до 3 см, наробили чимало лиха в місті.

Негода прийшла зненацька. За словами місцевих мешканців, за 10 хвилин до цього на небі світило сонечко, і ніщо не вказувало на негоду.

«Раптом небо потемніло і стало чути як град б’є по даху, виглянула у вікно, там жах. Перша думка — аби не побило скло на вікнах», — розповідає місцева мешканка Валентина.

Наслідки швидкої негоди — знищена городина, обірвані дроти, повалені дерева, пошкоджене оздоблення приватних садиб. Більша частина міста кілька годин провела без світла.

«Городи постраждали, картопля вся лежить. Частина вже не підніметься, градом побило бадилля. Всі ягоди з кущів та дерев на землі», — розповідають мешканці Василькова.

Дісталося і навколишнім селам. Зокрема, в Петрівці та Плесецькому, окрім граду та зливи, пронісся буревій, який зривав дахи на будинках, валив дерева, ворота, обривав дроти.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама