Никоненко Леонід Олександрович – Сайт Міської Ради міста Фастів

Никоненко Леонід Олександрович – Сайт Міської Ради міста Фастів
1 Жовтня 2024, 18:03
Поділитися:

20.12.1967-27.09.2024

Леонід Олександрович Никоненко народився 20 грудня 1967 року. У 1985 році закінчив середню школу в селі Веприк. Після завершення школи навчався в ДОСААФ, після чого був призваний на службу в Афганістан, де проявив себе як відважний воїн, за що був нагороджений медаллю «Воїн-Інтернаціоналіст».

Повернувшись додому після служби, Леонід зустрів своє кохання — Ольгу, з якою згодом одружився. У подружжя народилися двоє дітей — донька Юлія та син Денис. Леонід завжди був турботливим батьком, а з часом став люблячим дідусем для двох онучок, Аріни та Дарини, яких подарувала йому донька Юлія.

Значну частину свого життя Леонід працював у Веприцькому лісництві Фастівського лісгоспу, де його знали як сумлінного та відповідального працівника.

На початку травня 2024 року Леонід Олександрович був призваний до лав Збройних сил України. Він служив сержантом, водієм у прикордонній службі швидкого реагування. 27 вересня під час мінометного обстрілу на Харківщині, відданий своїй країні, до останнього подиху залишаючись вірним присязі, Леонід загинув

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів