Новий ЖК «NOVATOR Ірпінь» здано в експлуатацію на 11 місяців раніше запланованого

image
27 Липня 2021, 09:44
Поділитися:

Товариство “Відважних” ввело в експлуатацію новий житловий комплекс “NOVATOR Ірпінь” раніше запланованого терміну на 11 місяців. Зараз товариство “Відважних” є єдиною будівельною компанією регіону, яка вводить житло в експлуатацію без затримок та раніше очікуваного строку, а такою повністю виконує свої зобов’язання перед інвесторами будівництва.

Житловий комплекс «NOVATOR Ірпінь» повністю зданий та найближчим часом чекає заселення своїх мешканців. «NOVATOR Ірпінь» – житловий комплекс комфорт-класу, який розташований поряд з Ірпінською Набережною, яка слугує мешканцям місцем активного відпочинку, пікніків, прогулянок та фотосесій.
ЖК «NOVATOR Ірпінь» побудований з особливим контролем якості, із застосуванням високотехнологічних методів будівництва та матеріалів європейської якості. Територія ЖК закритого типу, під охороною та відео-наглядом. Доступ до квартир мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID».

У житловому комплексі є внутрішня інфраструктура з усім першочергово необхідним (власний дитячий майданчик для відпочинку закритого типу, аптека, продуктовий магазин тощо).

Довідка

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній. СЕО товариства «Відважних» виступає екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. Вже з 2010 року товариство збудувало 16 житлових комплексів. Компанія створила та управляє такими проектами в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор» «Варшавський Двір», «Річ Таун Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Централ Хауз».
Раніше ми повідомляли, що «Відважні» увійшли до Ради директорів Конведерації будівельників України.
Окрім того, товариство «Відважних» давно підтримують розвиток велоспорту у громаді. В Ірпені за сприяння «Відважних» планують створити велохаби біля залізничної станції «Ірпінь» та біля метро «Академмістечко».
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua