Новий рік без феєрверків, допоки не закінчиться війна

image
24 Грудня 2019, 09:06
Поділитися:

У Броварах і Києві діє заборона на використання піротехнічних засобів. Нещодавно столичні депутати затвердили порядок організації масових заходів, яким, зокрема, продовжили заборону на салюти. У Броварах рішення про заборону діє з 2014 року.

Днями депутати Київради підтвердили заборону на феєрверки, салюти та інші розважальні заходи і видовища з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії Росії на сході України. До того ж, у центрі Києва на час свят заборонені масові заходи.

«На час проведення в Україні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях забороняється проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ із використанням піротехнічних виробів. Так само заборонено проведення масових заходів розважального характеру на Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Трьохсвятительській в межах Стіни пам’яті загиблих Героїв», – розповів про рішення КМР керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Зазначимо, 15 вересня 2014 року виконком Броварської міської ради заборонив використання салютів, феєрверків і інших піротехнічних виробів  на території Броварів.

Таке рішення влада пояснила проведенням АТО на Сході України, у результаті якої гинуть жителі України, та іншими подіями, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, територіальній цілісності держави, та з метою забезпечення стабільності та спокою в місті.

Читайте також:

31 грудня-1 січня. Бровари: 13 кримінальних проваджень та заборонений салют
У Броварах святкуватимуть «Медяник Fest»
Як Бровари святкуватимуть новорічну ніч

Читати далі: Новий рік без феєрверків, допоки не закінчиться війна , автор Дмитро Карпій

Джерело: Трибуна – Бровари