Новий рік-2020: які справи треба встигнути зробити до свята | Трибуна

image
26 Грудня 2019, 19:45
Поділитися:

Усі ми хочемо зустріти Новий Рік із легкістю, та почати все із нової сторінки. А як це зробити, коли за вами тягнуться незавершені справи та поганий настрій? Слід завершити все найважливіше, аби звільнити місце для нового у своєму житті. Список необхідного, що ж треба встигнути зробити до Нового року, щоб зустріти його вдало, пропонує  Всвіті.

1. Завершити справи

Не залишайте незавершених завдань на роботі. Якщо вам доведеться братись за них у свята, то ні про який новорічний настрій не може йти і мови. Ви будете у звичних турботах і не відпочинете, навіть якщо здаватиметься, що є достатньо вільного часу. Робота має залишитись на роботі — аж до завершення вихідних.

2. Купити близьким подарунки

Одна із найприємніших справ, під час приготування до свят. Адже дарувати подарунки рідним — навіть приємніше, ніж подарунки отримувати. Складіть список усіх близьких людей, яким збираєтесь підготувати сюрприз під ялинку. Продумайте, що їм можна подарувати, та де це взяти. І звісно ж — виділіть достатньо часу на пошук цих подарунків.

3. Порахуйте витрати

Новорічні свята — це завжди немалі витрати. Багато вихідних, вільний час — це походи у магазини, кафе та кінотеатри. Додайте до цього придбання подарунків, прикрашання ялинки та святковий стіл. А може ще й потрібно буде придбати на різдвяному розпродажі новий одяг. Усе це вплине на ваш бюджет. Тож краще порахуйте все заздалегідь, щоб знати, що ви можете собі дозволити, і встановіть певний ліміт.

4. Владнати негаразди

Старі сварки та образи — заважають зустріти Новий рік із легкістю не менше, ніж незавершені справи на роботі. Попросіть пробачення, якщо ви когось образили. Пробачте, якщо образили вас. Владнайте конфлікти, якщо це можливо. А якщо ні — відпустіть.

5. Позбутись зайвого

Коли відпустите всі негативні емоції — пора починати прощатись із мотлохом у домі. Не варто всі вихідні проводити, розбираючи речі. Але загляньте у полички та без сумніву викиньте усе, чим не користувались за призначенням уже протягом року. Якщо річ нова і вам її шкода — продайте чи віддайте на благодійність. Самі помітите, як відчуєте легкість, звільнивши простір навколо.

6. Проаналізувати цей рік

Усе, що сталось протягом цього року — вплинуло на те, якою людиною ви стали. Подумайте про те, що змінилось і що це для вас означає. Можливо, слід змінити цілі, а може — працювати над ними більш старанно.

7. Розпланувати майбутній рік

Усі перед Новим Роком собі щось обіцяють, планують, думають про свої бажання. Але щоб вони здійснились, потрібно бути трошки реалістом. Чого саме ви хочете і чому? Як цього досягти і що для цього потрібно? Ставте реальні завдання на певний відрізок часу — найближчі три місяці, пів року.

Хочете вивчити іноземну мову? Працюйте над підвищенням рівня та перевіряйте себе кожні три місяці. Навіть при середньому темпі навантаження можна підтягнути знання на два рівні, а це вже чудовий результат. Те ж саме стосується й інший бажань — послідовні, розплановані кроки. Тільки так ви матимете шанс на успіх.

8. Запастись новорічним настроєм

Між усім цим завершенням важливих справ, не забудьте насолодитись прикрашанням ялинки. Приготуйте какао чи глінтвейн, запасіться мандаринами. Зробіть різдвяну добірку музики та кращих зимових фільмів. Тоді в новий рік ви зможете увійти із гарним настроєм та вірою у світле майбутнє.

Головне фото — з інтернету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари