Новий режим роботи котелень у Борисполі

image
5 Листопада 2019, 16:02
Поділитися:

Із 4 листопада у Борисполі тимчасово вимкнено централізоване теплопостачання, все через плюсові показники температури повітря. Думки населення міста з цього приводу розділилося.

Керівник КП ТМ «Бориспільтепломережа» Володимир Палінка повідомив про відключення котелень в місті 4 листопада на апаратній нараді в міського голови. За словами Палінки, такі заходи пов’язані із покращенням погодних умов та з метою економії коштів містян.

«Відключення котелень дозволить мешканцям Борисполя не переплачувати за теплопостачання», — зазначив керівник КП.

На такі рішення керівництва тепломережі мешканці Борисполя відреагували по-різному. Одні вдячні за турботу про їх гаманець, інші скаржаться, що у навчальних закладах міста теплопостачання вимкнено.

Тетяна Павленко, начальник управління освіти і науки Бориспільської міської ради стверджує, що температура у школах не менше +18 і вона комфортна. Гірша ситуація у дитячих садочках, особливо, коли йдеться про обідній сон. За твердженням батьків, у окремих садочках у понеділок, 4 листопада, вихователі вмикали електрообігрівачі.

5 листопада керівник КП ТМ «Бориспільтепломережа» повідомив «Вістям», що прийнято рішення залишити мінімальний режим роботи котелень. Вночі теплопостачання в оселях містян поновлюватиметься, подібна ситуація і в навчальних закладах міста. Такий режим роботи котелень Борисполя триватиме до похолодання.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама