Новий маршрут, графік руху та зупинки для «дев’ятки». Чи плануються зміни маршруту №9 найближчим часом, розповідає перевізник

image
23 Жовтня 2019, 14:55
Поділитися:

З вівторка, 22-го жовтня 2019 року автобуси №9 дещо змінили свій маршрут. Відтепер два мікроавтобуси «Рута» будуть рухатись по бульв. Незалежності, а не по вул. Марії Лагунової і кінцевою зупинкою стане залізничний вокзал.
Видання «AT BROVARY» поспілкувалось з перевізником «дев’ятого» маршруту Мохонько Володимиром Васильовичем, який повідомив нам наступну інформацію.
 На маршруті будуть працювати два автобуси марки «Рута», які будуть здійснювати перевезення пасажирів з 07:07 ранку і майже до восьми вечора з понеділка по суботу включно. Інтервал руху автобусів маршруту №9 буде сягати близько 30 хвилин. Також планується запустити один автобус і в неділю.
Чи будуть здійснюватись надалі зміни в новому маршруті, Мохонько Володимир Васильович відповів, що, мабуть, що вже ні. – Ми довго чекали на ремонтні роботи в районі «Розвилка», щоб з дорослої поліклініки броварчани мали змогу напряму дістатись до дитячої лікарні, що по вул. Ярослава Мудрого, але час йде, а запланованою та обіцяною новою розв’язкою на «Розвилці» так і «не пахне», – розповідає Володимир Васильович.
Як і в інших перевізниках, в автобусах, які працюють на маршруті №9 будуть діяти пільги для школярів, пенсіонерів та бійців АТО.
– Наразі вже поставили знак зупинки громадського транспорту по вул. Небесної Сотні навпроти ринку «Господар», але поки що на її місці паркуються автомобілі. Будемо залучати працівників поліції, аби на місці нової зупинки не паркувались автомобілі. Найближчим часом на зупинках по вул. Небесної Сотні та вул. Грушевського з’явиться розклад руху «дев’ятки». Також з цим розкладом можна буде ознайомитись безпосередньо в самих пасажирських транспортних засобах, – розповідає перевізник маршруту №9.
На запитання наших журналістів, чи буде залучатись даний маршрут до системи онлайн спостереження руху громадського транспорту «DozoR City», Володимир Васильович не дав однозначної відповіді.
– Поки що даний маршрут працює в тестовому режимі. Думаю вже восени виконком Броварської міської ради проведе конкурс перевізників і вже тоді будемо підіймати питання маршруту №9 та «DozoR City», – відповів Мохонько В.В.
Що ж у всякому разі багатостраждальний маршрут №9 запрацював, а решту доопрацювань вже буде на плечах самого перевізника та керівництва нашого міста.


Маршрут (поліклініка, вул. Шевченка – залізничний вокзал, вул. С.Бандери – 07:07-19:40) – вул. Шевченка – вул. Київська – вул. Гагаріна – бульв. Незалежності – вул. Короленка – вул. Київська – вул. С.Петлюри – вул. С.Бандери.
Маршрут (залізничний вокзал, вул. С.Бандери – поліклініка, вул. Шевченка – 07:10-19:10) – вул. С. Бандери – вул. С.Петлюри – вул. Київська – вул. Короленка – бульв. Незалежності – вул. Гагаріна – вул. Небесної Сотні – вул. Грушевського – вул. Я. Мудрого – вул. Гоголя – вул. Київська – вул. Шевченка.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed