Новий корпус школи, який будували понад 10 років, прийме учнів вже у лютому

image
28 Січня 2020, 13:39
Поділитися:

Новий корпус був потрібен цій школі у м. Вишневе ще 10 років тому. Адже, у приміщенні, розрахованому на 370 дітей, сьогодні навчається у п’ятеро більше. Тут відновили шкільні зміни. Але діти, все одно, сидять втрьох за однією партою. За таких умов, говорити про якість освіти – зайве.

Минулого літа батькам пообіцяли, що вже 13 січня 2020 все зміниться. Та по-справжньому вводити школу в експлуатацію почали лише наприкінці року.

«Зараз будівельні роботи закінчено. ДАБІ м. Вишневе готує сертифікат, який дозволить розпочати передачу споруди на баланс місцевого управління освіти, — розповідає Олексій Чернишов, голова Київської обласної державної адміністрації, — І це дозволяє із впевненістю казати, що вже у лютому буде поставлено крапку у цьому важкому питанні».

Разом з тим, вже у березні введуть в експлуатацію спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 у м. Українка. Також, високий рівень готовності школи у м. Буча.

«У нас немає сумніву, що область збереже набраний темп й ми вчасно виконаємо свою частку програми Президента України «100/100/100», – інформує О. Чернишов. – Відповідальність Київщини: 5 садків, 5 шкіл, 5 стадіонів».

Нагадаємо:  у мережі закладів загальної середньої освіти Київської області налічується 702 школи, з них 34 приватних. У закладах загальної середньої освіти навчається 223,3 тис. учнів, що на 10,9 тис. більше у порівнянні з 2018 роком.

Повідомляє пресслужба КОДА

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація