Новий діджитал-формат консультацій з громадськістю презентують у столиці

image
10 Жовтня 2019, 16:08
Поділитися:

Сьогодні, 10 жовтня, в інформаційному агентстві «Укрінформ» розпочався круглий стіл «Консультації із громадськістю в Києві. Новий формат».

Департамент суспільних комунікацій КМДА, разом із громадськістю та міжнародними організаціями розпочинають впровадження нової моделі проведення консультацій у життя, і презентують новий електронний модуль прозорої взаємодії влади з громадою та бізнесом.

– Запуск модуля комунікації дозволить залучати широку громадськість до розробки міських політик, а влада продемонструє свою відкритість та здатність до діалогу з громадою, – вважає директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Під час заходу обговорять такі теми та питання:
1) новий діджитал інструмент участі громадськості у спільному із владою прийнятті рішень та дорожня карта його впровадження;
2) як формується єдиний порядок денного питань консультацій із громадськістю і що змінить новий інструмент участі;
3) кроки впровадження нової моделі проведення публічних консультацій на прикладі пілотних кейсів 2017 – 2019 років;
4) показники ефективності, що запроваджує нова модель проведення публічних консультацій.

Учасники: Громадські ради при районних державних адміністраціях, представники ОСН, представники структурних підрозділів КМДА, представники громадських організацій, експерти, громадськість.

Організатори: Департамент суспільних комунікацій КМДА, Центр Публічної Комунікації та Інформації. Співорганізатори: Київська Громадська Платформа, Громадська рада при КМДА.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ