Новини з шахової секції

image
7 Листопада 2019, 14:56
Поділитися:

25-26 жовтня в шаховому клубі Бориспільського міського центру спорту проходив турнір серед початківців нинішнього року навчання.

Турнір проходив за швейцарською системою. Всього брали участь 20 юних членів шахового клубу. Найбільше було представників Бориспільського академічного ліцею – 13 дівчат і юнаків. Золоту медаль, диплом та сувенір виграв Юрій Бобровник (Академічний ліцей, 6 а клас), срібну медаль — Артем Яновський (ЗОШ № 6, 3 клас). На третьому місці Артем Титаренко (Академічний ліцей, 5 клас).

Красиву гру продемонстрували Сергій Бердик, який набрав 4,5 очка і зайняв 6 місце (Академічний ліцей, 5 клас) а також Артем Савенков (4 клас), який  набрав 3,5 очка та посів 8 місце. Серед дівчат цікаву гру провела Ада Паляниця (Академічний ліцей, 5 клас).

Переможці були нагороджені медалями, дипломами та цінними подарунками від Бориспільського міського центру спорту.

Слід відмітити результативну гру кандидата в майстри спорту з шахів Адрія Трушко (ЗОШ № 6, 8 а клас), який на чемпіонаті України в м. Київ виграв золоту медаль чемпіона серед шахістів своєї вікової категорії.

Добре виступив і вихованець шахового секції Андрій Трохимчик, який в цьому місяці виграв золоту медаль та диплом і сувенір в змаганні серед шахістів своєї вікової категорії на обласному чемпіонаті з шахів (м. Біла Церква). Також влітку цього року приймав участь у Другому міжнародному шаховому фестивалі серед школярів 2003 р.н. та молодших, де за гру набрав майже 200 балів і вийшов на звання шахіста міжнародного класу.

Подяка. Шахісти та їхні батьки, а також тренери щиро вдячні Бориспільському міському голові Анатолію Федорчуку та директору Бориспільського міського центру спорту та фізичного здоров’я населення  Миколі Костянцю за сприяння у виділенні коштів на придбання сучасного обладнання для шахового клубу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама