Новини шахової секції

image
5 Вересня 2019, 16:50
Поділитися:

Цікаво та святково проходили змагання з шахів серед школярів загальноосвітніх шкіл м. Бориспіль з нагоди відзначення Дня незалежності. Святковий турнір проходив у міському парку культури та відпочинку. 

У змаганнях брали участь юнаки та дівчата з майже всіх шкіл Борисполя 2005 р.н. та молодші. Турнір проходив про швейцарській системі. В результаті цікавої гри виявились лідери.

Золоту медаль чемпіона та сувенір святкових змагань одержав капітан команди шахістів Бориспільського академічного ліцею, учень 6 а класу Юрій Бобровник. На другому місці також учень ліцею із 4 а класу, Антон Мисак. Він нагороджений срібною медаллю та дипломом. Третє місце посів і виграв бронзову медаль та диплом Юрій Коценко, учень 4 класу ЗОШ № 1. Серед дівчат чемпіоном стала та виграла золоту медаль і диплом учениця 5 класу школи № 315 м. Київ Надія Добренько, яка продемонструвала цікаву та змістовну гру. Треба відмітити також добру гру Богдана Овсієнка, учня 8 а класу Бориспільського академічного ліцею. Переможці нагороджені медалями, дипломами та сувенірами Бориспільського міського центру спорту.

Зараз в секції шахів іде активна підготовка до святкових змагань та шахових турнірів з нагоди Дня фізкультурника та спортсмена (14 вересня) та до святкування Дня міста Бориспіль. Напередодні нового навчального року побажаємо нашим юним шахістам міцного здоров’я, відмінного навчання та майбутніх перемог.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама