Новинки кіно у столиці: родина Адамсів та пригоди в Голлівуді:

image
24 Жовтня 2019, 17:02
Поділитися:

У столичних кінотеатрах – чергова порція прем’єр. На вас чекає зустріч із мисливцями на зомбі, родиною Адамсів та завзятим підкорювачем Голлівуду.  

Зомбіленд: Подвійний постріл

Раніше ця четвірка була сім’єю. Зараз вони мисливці на зомбі. Таллахасі, Коламбус, Вітчіта та Літл-Рок займаються тим, що відстрілюють живих мерців. Таллахасі з командою має поїхати углиб країни, де зустріне не тільки зомбі, а й інших недружньо налаштованих людей. 

Родина Адамсів

У містечко переїхала незвичайна сімейка Аддамс. Місцем для нової домівки вони обирають закинуту психіатричну лікарню. Члени родини відрізняються від інших: люблять похмуру та дощову погоду, у захваті від чорного кольору, а діти обожнюють грати з ризиком для життя. Місцеві мешканці не дуже раді новим сусідам. 

Зеровілль

24-річний студент-архітектор Айк Джером у душі тяжіє до іншого мистецтва – до кінематографу. На потилиці хлопця – тату Монтгомері Кліфта й Елізабет Тейлор із культової роботи Джорджа Стівенса «Місце під сонцем», що, звичайно ж, вражає оточення. Надихнувшись кращими представниками цього мистецтва, він сідає на автобус до Голлівуду, щоб його підкорити. Згодом Джером потрапляє в кіноіндустрію, працює костюмером, монтажером. Мрія хлопця збувається. І це була би чудова історія, якби не те, що чекає в кінці…

Нагадаємо, Клара та чарівний дракон: що треба знати про нову українську анімацію.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ