Новим очільником поліції Київської області призначено Андрія Нєбитова

image
18 Липня 2019, 19:04
Поділитися:

Голова Національної поліції України Сергій Князєв під час робочої наради у Головному управлінні поліції Київщини представив нового керівника поліції Київської області, – повідомляє пресцентр поліції.

Нарада відбулась за участі голови Київської обласної держадміністрації Михайла Бно-Айріяна, представників прокуратури області, інших силових структур МВС

Очолив поліцію Київської області Андрій Нєбитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції.

Як зазначає пресцентр Національної поліції України, рішення про призначення нового керівника поліції Київщини було прийнято після завершення службового розслідування за фактом трагічної загибелі 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому.

Нагадаємо, Керівник поліції у Київській області Дмитро Ценов подав у відставку через загибель 5-річного хлопчика, якого 31 травня в Переяслав-Хмельницькому поранили двоє патрульних, які напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Під час стрілянини вони влучили у 5-річного Кирилка, який грався на майданчику біля будинку. 3 червня у столичній лікарні хлопчик помер.

За результатами поліцейського розслідування, притягнуто до відповідальності 12 працівників поліції. З них –  6 керівників районного відділу поліції звільнено з посад.  Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Джерело: Трибуна Бровари