Нову школу готують до відкриття у Дніпровському районі

image
16 Серпня 2019, 15:52
Поділитися:

Депутат Київради Олександр Міщенко показав своїм виборцям – мешканцям Дніпровського району – завершальний етап будівництва середньої загальноосвітньої школи № 42, що на вул. Хорольська, 19.

Це нині пусковий об’єкт, який споруджували, а точніше перебудували старе приміщення й додали нові корпуси, з середини 2017 року.

Станом на 16.08.2019 рік виконуються наступні роботи: облаштування благоустрою внутрішньої території, монтаж всіх мереж, всі внутрішні роботи, облаштування покрівлі.
На теперішній час на будівництві працюють 267 робітників.

Нагадаємо, що в новій школі передбачений актовий зал, комп’ютеризована бібліотека, спортивний зал і басейн, медичні приміщення (терапевтичний, фізіотерапевтичний і стоматологічний кабінети, процедурна, кімната психофізіологічного розвантаження), харчоблок з їдальнею, тир, музей з 4 експозиційними залами. У навчально-виробничій зоні будуть розташовані майстерні з обробки деревини, металу, тканин, а також приміщення для уроків кулінарії.

На пришкільній території розташуються поле для міні-футболу, баскетбольний майданчик, бігова доріжка, яма для стрибків у довжину, майданчики для тихих і рухливих ігор для учнів початкової школи та вихованців групи продовженого дня, майданчик для навчання дітей правилам дорожнього руху, місце для проведення лінійок і загальних зборів з флагштоком, господарський майданчик.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ