Новорічні свята у санаторії «Хвиля»: відпочивайте з користю для здоров’я та гаманця!

image
30 Листопада 2020, 18:57
Поділитися:

Так вже історично склалося, що після відзначання Нового року нам потрібно ще хоча б кілька днів, аби відпочити від аж занадто активного святкування. Якщо вам набридла ця «традиція», і ви хочете увійти у 2021 рік бадьорим, здоровим та щасливим, слід замислитись про зміну локації для святкування.  

Санаторій-профілакторій «Хвиля», що розташований у сосновому лісі під Броварами, – це місце, де ви зможете дійсно весело відзначити новорічні свята або провести корпоратив, поєднавши приємне з корисним! Тут у вас буде можливість відновитися за допомогою СПА-зони, басейну та сауни.

Ціни на відпочинок у санаторії також залишать тільки приємні враження: банкетне меню без алкоголю обійдеться вам лише у 500 грн з людини, а оренда всього банкетного залу на цілий день – у 10 000 грн. 

Для зимових розваг ми готуємо снігову гірку. Також для приготування вуличних смаколиків підготовлені мангали та пательні.Для проведення різних навчальних занять, семінарів та інших заходів — конференц-зал (на 80 осіб), актовий зал, який розмістить 160 чоловік і має великий екран. Є проектор і звукове обладнання.На вас чекають 64 комфортабельні 4-місні номери обладнані всіма необхідними зручностями (душова, санвузол, умивальник).

Також до ваших послуг:

СПА, басейн, сольона печера, ванни гідро- і аеромасажні, віялова (для ніг), душ Шарко, кільцевий і висхідний душ, інфрачервона та фінська сауни, ароматерапія, більярд, настільний теніс, спортивний і тренажерний зали, спортивні майданчики на відкритому повітрі для активних ігор, альтанки і безліч лісових доріжок для бігу та прогулянок, артерапія (столи для пісочної анімації), катання на конях, велосипедні та лижні маршрути і багато іншого!

Користь від соляної печери важко переоцінити, адже її вплив на здоров’я можна порівняти з тижневим відпочинком на морському узбережжі!

Відвідування кімнати показано людям, які:

Мають будь-які захворювання дихальної системи: риніти, фарингіти, синусити, бронхіти, бронхіальні астми;Потребують реабілітації після перенесеної пневмонії та туберкульозу невідкритої форми; Працюють на шкідливих виробництвах, від яких страждає дихальна система;Страждають від серцевих захворювань, імунологічних захворювань, алергічних захворювань, аденоїд;Мають шкіряні захворювання: атопічні дерматити, псоріаз;Хочуть отримати косметичний ефект, наприклад, для боротьби з целюлітом та для покращення стану шкіри.

«Хвиля» – це здоровий відпочинок, захоплююче дозвілля, нові друзі, незабутні враження, позитивні емоції і єднання з природою!

Більше інформації та попереднє бронювання номерів за телефонами: (044) 227-06-81; (067) 484-99-49.

Адреса: м. Київ, Деснянський район, вул. Пухівська, 1Д (раніше урочище Колпінський казарми, 1). Від станції метро Лісова – маршрутне таксі №328, №321 в сторону села Зазим’я.

Наш сайт – http://hvilya.kiev.ua/

Ми у Facebook.

Чекаємо на вас!

Джерело: Новости Броварів