Новою амбасадоркою UNITED24 стала українська тенісистка Еліна Світоліна

image
8 Червня 2022, 09:01
Поділитися:

8 червня 2022 г. 08:26

Титулована українська тенісистка Еліна Світоліна (на фото) стала другим амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24, створення якої ініціював президент України Володимир Зеленський.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Офісу президента України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Щоб увага до України не знижувалася, потрібно активно розповідати про нас людям з інших країн. Тому серед ключових завдань UNITED24 – не тільки фандрейзинг, а й додаткова увага до України, до нашої боротьби за свободу”, – зазначив Володимир Зеленський.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що після 24 лютого Еліна Світоліна відмовилася виступати на будь-яких змаганнях проти спортсменок з Росії та Білорусі. Вона стала гучним голосом України на світовій арені.

“Щоразу, перемагаючи на корті, я була щаслива принести перемогу своїй країні. Я завжди пишалася тим, що я українка. Сьогодні, коли моя країна опинилася перед обличчям страшного ворога, я не залишусь осторонь. Я робитиму все можливе, щоб Україна виборола свою найголовнішу перемогу”, – сказала Еліна Світоліна.

В Офісі президента розповіли, що наприкінці липня запланована благодійна гра першої ракетки світу Іги Свьонтек під патронатом Еліни Світоліної.

Нагадаємо, за перші чотири тижні роботи фандрейзингової платформи UNITED24 на потреби України зібрано понад 52,5 млн доларів.

Читайте: Зеленський оголосив про запуск глобальної ініціативи United24 для єднання бажаючих допомогти Україні в усьому світі

Фото: Facebook Еліни Світоліної

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона