Нові шини Alliance AGRI STAR II – максимальне тягове зусилля навіть після 40% зносу

image
20 Лютого 2020, 17:13
Поділитися:

Нові радіальні шини для тракторів від Alliance / Багатошарова технологія SLT (Stratified Layer Technology, SLT) / Преміальні характеристики / Максимальне тягове зусилля протягом всього терміну служби / Відмінна керованість на дорозі, низький знос / Індекс швидкості D (65км/год) / Гарантія виробника 7 років / Сучасний дизайн

20.02.2020 | Амстердам

Alliance Tire Group (ATG) ексклюзивно представила нову тракторну шину AGRI STAR II на виставці Зернові Технології у Києві.  

AGRI STAR II відкриває нові виміри в найважливішому сегменті шин для тракторів. Ця шина, розроблена в тісній співпраці з фермерами та дилерами, гарантує найвищу продуктивність роботи в польових і дорожніх умовах. При її створенні використовувалася унікальна технологія багатошарових ґрунтозачепів (Stratified Layer Technology, SLT), яка в рівній мірі забезпечує передачу максимального тягового зусилля і тривалий термін служби. AGRI STAR II має індекс швидкості D, тобто 65 км/год, гарантію від виробника 7 років та неперевершений дизайн.

З моменту запуску шина AGRI STAR II буде доступна в 76 типорозмірах в серіях 70 і 85. Ця повна лінійка включає також шини спеціальних розмірів і різних індексів навантаження, задовольняючи запит ринку майже на 100%.

SLT виводить зчіпні властивості і довговічність на новий рівень

Для створення оптимального рішення для складних умов, у яких виконуються сільськогосподарські роботи, інженери групи Alliance Tire Group розробили унікальну технологію стратифікованих шарів (SLT). Кожний ґрунтозачеп складається з двох шарів з різними профілями.

Інженери Alliance Tire Group розробили унікальну технологію багатошарового ґрунтозачепа (SLT) – для задоволення численних вимог до ефективності сільськогосподарських робіт. Кожен ґрунтозачеп складається з двох шарів з різними профілями: верхній шар – з одним кутом;  нижній – з двома кутами, що компенсує зниження тягових властивостей шини в процесі зносу. У поєднанні з більшою глибиною протектора й оптимальною кількістю виступів ці два шари забезпечують передачу максимального тягового зусилля в полі навіть після тривалої експлуатації, а також виявляють відмінні ходові якості на твердих покриттях.

Завдяки SLT висока зносостійкість, довговічність шини та збереження відмінних робочих характеристик протягом більш тривалого часу об’єдналися в шині AGRI STAR II. Коли верхній шар ґрунтозачепа – близько 40% глибини протектора – зношується, в дію вступає нижній шар, і ґрунтозачеп змінює свою геометричну форму. Цей новий шар знову забезпечує відмінне зчеплення з ґрунтом, таке ж міцне, як у нової шини! У практичній повсякденній роботі цей SLT-ефект призводить до значного збільшення якісного терміну експлуатації.

Неперевершена продуктивність в полі та на дорозі

«Тривалий термін служби – обов’язкова характеристика більшості сучасних шин. Але протягом цього довгого життя, як правило, знижується якість і продуктивність шини. Нашою метою було вивести довговічність на новий рівень: забезпечити максимальну продуктивність навіть після тривалого використання. І ми зробили це! AGRI STAR II забезпечує таке ж потужне тягове зусилля, як і нова шина, навіть після 40% зносу глибини протектора», – говорить Анджело Норонья, президент Alliance Tire Group в країнах EMEA.

Високі експлуатаційні характеристики в полі і на дорозі.

AGRI STAR II забезпечує більший комфорт, вражаючу стабільність і зчеплення на дорозі, а також підвищену стійкість до пробуксовування і ковзання. Це стало можливим завдяки збільшенню обсягу гуми в центрі шини і підвищеній жорсткості в поєднанні з особливою конструкцією виступу. Ще одна важлива властивість – індекс швидкості D, що доповнює чудові експлуатаційні характеристики і виходить за рамки загальноприйнятого на сьогодні стандарту радіальних тракторних шин.

AGRI STAR II також характеризується широкими плечима для захисту як ґрунту, так і врожаю при роботі в полі. Спеціальний склад гуми забезпечує ефективний захист від пошкоджень і стерні, у той час як поліестровий каркас стабілізує форму шини впродовж експлуатації та під час перегріву. Обидві ці характеристики сприяють винятковій довговічності шини. Крім того, унікальна конструкція виступів SLT забезпечує ефективне самоочищення шини.

«Наша інноваційна шина AGRI STAR II є преміальним продуктом і в той же час дуже доступна за ціною. Додатковою перевагою також є 7-річна гарантія. Таким чином, шина стала нашою переконливою відповіддю на зростаючі вимоги і побажання фермерів і дилерів до сучасних сільськогосподарських шин», – підкреслює Анджело Норонья.

Унікальне доповнення: приголомшливий дизайн

Крім високої продуктивності та терміну служби, в процесі розробки шини AGRI STAR II особлива увага була приділена зовнішньому вигляду! Потужні вигнуті ґрунтозачепи, 5-пелюстковий дизайн боковини з 3D-ефектом, глянцева тефлонова обробка і ще більш глибокий чорний колір роблять цю шину добре впізнаваною на відстані.

Додаткова інформація доступна на сайті: www.agristarII.com

***

Alliance Tire Group

Група компаній Alliance Tire Group входить до складу групи Yokohama Group. Маючи понад 60 років досвіду, Alliance Tire Group спеціалізується на проектуванні, розробці, виготовленні та виведенні на ринок шин під брендами Alliance, Galaxy та Primex для техніки, що працює в сільському та лісному господарстві, на будівництві, у промисловості й на земляних роботах. 

Група ATG обслуговує клієнтів у 120 країнах на 6 континентах та пропонує повний асортимент продукції: від звичайних шин початкового рівня до широкого вибору преміальних виробів із високою доданою вартістю. Усі шини від ATGпроектуються, розробляються та тестуються в її передових науково-дослідних центрах в усьому світі.

Контактна особа для преси:

Юлія Вербюнт (Julia Verbunt)

Менеджер зі зв’язків із громадськістю та комунікацій у країнах Європи

Alliance Tire Europe BV| Компанія, що входить до складу групи Alliance Tire Group| Нідерланди 

Мобільний телефон:+31 (0)654916673 | Ел. пошта:[email protected]|

Вебсайт: www.atgtire.com

Пресслужба:

Прес-релізи та фото для преси можна знайти в мережі за адресою http://www.press.atgtire.info/