Нові робочі місця і розвиток економіки: українці подали майже 23 тисячі заявок за програмою єРобота

image
8 Квітня 2023, 11:52
Поділитися:

Влітку стартувала урядова програма єРобота, яка дозволяє отримати грант до 8 млн грн на старт чи розвиток власної справи. За весь час дії програми на порталі Дія 22,9 тисяч українців подали заявки на участь, щоб реалізувати проєкти чи масштабувати наявний бізнес. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.

Сильні підприємці — це фундамент економіки країни. Держава сприяє розвитку українського бізнесу, щоб якомога більше людей реалізовували ідеї, масштабували власні справи і створювали додаткові робочі місця. 

За програмою єРобота на порталі Дія можна отримати фінансову допомогу за чотирма напрямами. З моменту запуску програми кількість заявок розподілилася так:

  • Своя справа (мікрогранти до 250 тис. грн) — 20 318 заяв 

  • Новий рівень (до 8 млн грн на переробне підприємство) — 2 141 заява

  • Свій сад (до 400 тис. грн) та Своя теплиця (до 7 млн грн за 2 гектари) — 453 заяви сумарно

Кожен охочий може долучитися до програми єРобота і подати заявку на порталі Дія. Для цього необхідно вказати дані про себе і завантажити бізнес-план. Долучайтеся до програми. 

Проєкт запущено з ініціативи Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля,  Міністерства економіки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою зайнятості України та Ощадбанком.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація