Нові «очі»: на дорогах встановлять 17 камер

image
18 Вересня 2019, 17:32
Поділитися:

Кількість ділянок, на яких буде використовуватися прилад TruCAM, збільшується. 

З 19 вересня в Україні додається 17 нових та буде розширено 8 існуючих ділянок автодоріг (з підвищеним рівнем аварійності), на яких здійснюватиметься контроль швидкісного режиму за допомогою лазерних вимірювачів швидкості TruCAM. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

– Ловіть карту й таблиці, де вказані нові ділянки, на яких вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM. Там вони, як завжди, позначені червоним кольором. І ми робимо це не для того, аби притягнути побільше до відповідальності чи назбирати якомога більше штрафів. Наша мета в іншому попередити це правопорушення й привчити водіїв бути відповідальними на дорозі, – зазначив Білошицький. 

Усього для вимірювання швидкості на дорогах країни наразі використовуються 100 таких приладів. Про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото та відеофіксацію порушень, також у місцях фіксації порушень буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Переглянути усі локації можна за посиланням

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ