Нові можливості розвитку Білоцерківської міської територіальної громади

image
21 Квітня 2021, 16:47
Поділитися:

Головна  /  Нові можливості розвитку Білоцерківської міської територіальної громади

|  21. 04. 2021

 

21 квітня у Білій Церкві відбулася робоча зустріч між представниками Білоцерківської міської ради, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація малих міст України» і Робочим комітетом Китайської Асоціації малих і середніх підприємств по проекту «Пояс і шлях».

Дана зустріч проводилася у онлайн-режимі.

Під час заходу міський голова Геннадій Дикий розповів іноземним колегам про привабливість Білоцерківської громади для інвестицій та співпраці: «Наша спільна робота збільшить можливості для підприємців, і звичайно для муніципалітету та України в цілому. Ми зацікавлені у розвитку міста. Також це змога для вас укласти співпрацю із ще одним перспективним міжнародним партнером».

Також директор Індустріального Парку «Біла Церква» Володимир Хмурич презентував можливості індустріального парку, який є одним з найбільших в Україні.

У свою чергу представники Робочого комітету Китайської Асоціації малих і середніх підприємств по проекту «Пояс і шлях» ознайомили учасників із кількома підприємствами, які працюють на території Китайської Народної Республіки та є перспективними.

У рамках цього заходу відповідальні особи обох сторін підписали Меморандуму про співпрацю.

 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт