Нові маршрути №№ 4 і 7 запрацюють уже за кілька днів, – Сапожко | Трибуна

image
26 Травня 2020, 14:10
Поділитися:

Автобуси на нових маршрутах №№ 4 і 7 виїдуть у рейси в тестовому режимі вже 28 – 29 травня. На кожному курсуватимуть по 3 автобуси: із 7:00 до 20:00 з інтервалом 15 – 20 хв. Якщо маршрути стануть зручними та матимуть попит, їх зроблять постійними. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив Ігор Сапожко, міський голова Броварів.

Нагадаємо, маршрутка № 4 має поєднати броварську лікарню для дорослих, вокзал і новий цвинтар на Торгмаші, а № 7 – Зеленого папугу з Масивом і Промвузлом. Докладні схеми ТУТ.

В Броварах з’являться два нові міські маршрутиСьогодні виконавчий комітет прийняв рішення про доповнення міської…

Опубліковано Ігором Сапожком Вівторок, 26 травня 2020 р.

Слід зазначити, що в повідомленні міського голови не вказано, хто з перевізників візьметься тестувати нові маршрути. При цьому керівники підприємств, які здійснюють перевезення на міських маршрутах №№ 2, 3, 5 і 9, розповіли «Трибуні»: про запуск у Броварах нових маршрутів №№ 4 та 7 нічого не знають і пропозицій їх тестувати не отримували.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари» 

Читайте також:

26 травня на Київщині послаблюють карантин і запускають транспорт. ВІДЕОЗалізничні перевезення запрацюють уже цього тижня, – КриклійМетро в Києві відкрилось: які нові правила для пасажирів

Post Views: 171

Джерело: Трибуна – Бровари