Нові карантинні зони: Бровари – «жовті», Київ – «помаранчевий», у бік Ніжина – «червоний» | Трибуна

image
11 Вересня 2020, 08:34
Поділитися:

Учора Кабмін оновив карантинні «кольори» регіонів України. Згідно з рішенням, Бровари і район лишилися «жовтими». А столиця перейшла від «жовтого» до «помаранчевого». Погіршилася ситуація і на Чернігівщині: тепер там «червоні» не лише Бобровицький район, а й Носівщина та місто Ніжин. Чи скасують електрички Київ – Ніжин, наразі не повідомляють.

Згідно з рішенням уряду, Бровари і Броварський район лишаються у жовтій зоні. Нагадаємо, наш регіон перейшов від зеленої до жовтої зони ще 24 серпня. Приблизно відтоді почала погіршуватися ситуація і в деяких сусідніх із Броварщиною землях.

Учора Кабмін знову оновив «кольори» регіонів. Наявна ситуація неподалік Броварів – погіршилася. Так, Київ перейшов із жовтої до помаранчевої зони. Усі сусідні з Броварщиною райони і міста в них на Київщині – «жовті».

Карантинні зони

Бобровицький район на Чернігівщині став «червоним» ще минулого тижня. Свій колір він не змінив і після нинішнього оновлення. Але тепер «червоними» стали ще й сусідні Носівський район і місто Ніжин. Ніжинський район – «помаранчевий».

Перебування в червоній зоні означає припинення в регіоні транспортного сполучення. Із 7 вересня «Укрзалізниця» оголосила, що електрички Київ – Ніжин на Бобровиччині лише висаджуватиме пасажирів, посадку заборонили. Як зміниться рух тепер – поки не уточнюють.

Зазначимо, Кабмін оновлює колір зон щочетверга-щоп’ятниці. Зміни набувають сили з наступного понеділка. Колір зони визначається за кількома карантинними показниками. Чим «червоніша» зона, тим жорсткіші обмеження запроваджуються в регіоні.

Читайте також

У Броварах посилили карантин: нові обмеження діятимуть до 31 жовтняКабмін продовжив карантин до 31 жовтняВибори можуть перенести, якщо більшість України опиниться в «червоній зоні» – ЛяшкоПомер іще один хворий на COVID-19 із Броварів. СТАТИСТИКАCOVID-19: плюс дві нові смерті та зачинена група в ДНЗ «Лісова казка». ВІДЕО

Перегляди публікації: 3

Джерело: Трибуна – Бровари