Нові депутати від «ДемАльянсу» набули повноважень | Трибуна

image
30 Листопада 2019, 20:03
Поділитися:

Під час чергової сесії Броварської міської ради депутатський корпус здійснив власне оновлення. Оскільки два народних обранці від депутатської фракції «ДемАльянс» ‒ Олег Берестовий та Сергій Ілюхін ‒ достроково припинили свої повноваження, лави демсил у міськраді поповнили дві представниці слабкої статі ‒ Ірина Нікітчина та Ангеліна Козлова.

Читайте також:  Чергова «ротація» у фракції «ДемАльянс»: Іллюхін та Берестовий склали депутатські повноваження  

Відповідне рішення територіальної виборчої комісії зачитав на початку засідання секретар Броварської міської ради Петро Бабич. На цьому «входини» й закінчились. Хоча, відповідно до регламенту БМР, депутаткам мали видати посвідчення та нагрудний знак депутата встановленого зразка.

Як з’ясувалось, численні депутатські ротації цього скликання вичерпали запаси «знаків розрізнення» для слуг народу в Броварах. Не виявилось у міськраді ні бланків посвідчень, ні нагрудних знаків. Тому з депутатських регалій членкиням фракції «ДемАльянс» дістались лише пульти для голосування та відповідні місця у сесійній залі.

У зв’язку з входженням нових депутатів до складу депкорпусу, відбулись зміни і в складі постійних комісій. Так, у результаті голосування до бюджетної комісії ввели Козлову Ангеліну Юріївну, а до складу постійної комісії з гуманітарних питань включили Нікітчину Ірину Володимирівну.

Депутат БМР Ангеліна Козлова

Коментуючи ситуацію журналістам «Трибуни-Броварів», Ангеліна Козлова зазначила, що членством у бюджетній комісії задоволена: «Так, саме в цю комісію я хотіла, адже її не завадить підсилити». Власне в комісії досить гостро стоїть питання кворуму і щоразу апарат ради докладає великих зусиль аби зібрати членів бюджетної комісії на засідання для розгляду поточних питань.

Депутатка  БМР Ірина Нікітчина

Колега по фракції Ірина Нікітчина своє членство в гуманітарній комісії налаштована  оскаржити: «Не зовсім собі уявляла продцедуру старту свого депутатсва. Думала, що після зачитування постанови виборчої комісії депутатам‒новачкам нададуть слово. Саме тоді сподівалась заявити про бажання працювати в земельній комісії, так би мовити за своїм фахом, ‒ зазначила пані Ірина. ‒ Але сталось так як є, до того ж проєкти рішень про моє призначення в гуманітарну комісію оголошувались некоректно, (принаймні по відношенню до нових депутатів, бо назва проєкту містила лише зміни до попередніх рішень), що не можна було зрозуміти суті голосування. Тому, власне, я не виключаю свого помилкового голосування. Втім, я не гуманітарій і планую плідно працювати у земельній комісії, тому з відповідною заявою звернусь в апарат ради вже з понеділка».

Згідно з рішеннями  БМР, «нові» представниці депкорпусу отримали у спадок від своїх колег по фракції й виборчі округи, в яких віднині працюватимуть:

Ангеліна Козлова працюватиме у межах виборчого округу №14 ‒ бульв. Незалежності: 2–2Б; вул.Гагаріна: 19–23; вул.Героїв УПА (Кирпоноса: 1–4, 6, 10, 12–12/1, 14, 16,18–20/2, 22–30/1);
Ірина Нікітчина у межах виборчого округу №19 ‒ бульв. Незалежності: 9–9А, 11А; вул. Савченка Володимира (Белінського: 3–17); вул. Лагунової Марії: 10–10/1, 12, 14, 18–18Б, 20.

Бажаємо новим членкиням депутатського корпусу успіхів у роботі на користь громади.

Читайте також:

Броварська фракція «ДемАльянсу»: статки, робота і життя депутатів. Частина ІI
Ротація у броварському «ДемАльянсі»: новими депутатами стали Ірина Нікітчина та Ангеліна Козлова

Фото ‒ Олена Слободяник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари