Нові балки та асфальт: до Дня Незалежності пустять транспорт Борщагівським шляхопроводом

image
11 Серпня 2020, 14:46
Поділитися:

На Кільцевій дорозі поменшають затори – уже за два тижні відновлять проїзд транспорту оновленим Борщагівським шляхопроводом.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і оприлюднив коротке відео про те, як тривають роботи на об’єкті, інформують у пресслужбі мера.

Ми завершуємо капітальний ремонт Борщагівського шляхопроду. І вже за два тижні плануємо відновити проїзд транспорту у напрямку Кільцевої дороги. А 1 вересня – повністю завершимо капітальний ремонт цього об’єкту. Сьогодні на ньому ще тривають масштабні роботи. До кінця цього тижня завершать влаштування конструкцій тротуарів та гідроізоляції автопроїзду. А з 17 серпня розпочнуть асфальтування цієї частини об’єкту. Ми розуміємо, що ремонт ускладнює рух транспорту. Але нагадаю, ми оновлюємо об’єкт, який не бачив ремонту з 1967 року. Тобто 53 роки! І робимо це, не перекриваючи рух повністю,– наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що минулого року оновили лінію швидкісного трамваю. Для цього довелося майже повністю розібрати стару конструкцію споруди. Бо, за словами фахівців, міст міг обвалитися.

У травні ж цього року дорожники завершили капітальний ремонт першої черги Борщагівського шляхопроводу. Оновлюють не тільки саму конструкцію, а й під’їзди до шляхопроводу.

Як кажуть фахівці, тут довелося фактично побудувати новий шляхопровід. – Замінили 23 опори,  встановили 76 нових балок. Повністю оновили проїжджу частину – включаючи бетонування її основи, – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, до кінця року на Троєщині відремонтують майже 100 дворів.

Наталка Марків

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ