нове футбольне поле відкрилося на Вишгородщині

image
22 Липня 2019, 17:17
Поділитися:

Футбольне поле розміром 110х70 м відкрилося цієї суботи, 20 липня, у селі Пірнове, що у Вишгородському районі. Стадіон оснащений якісним штучним покриттям з високим терміном експлуатації, відповідає стандартам FIFA. А також встановлений майданчик з вуличними тренажерами – все це в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки.

Футбольне поле в Пірновому – другий збудований стадіон із синтетичним покриттям з семи запланованих, що облаштовуються цьогоріч в рамках обласної програми. Зводяться спортивні майданчики шляхом поєднання зусиль органів державної влади та органів місцевого самоврядування за рахунок кооперації коштів обласного та місцевих бюджетів.

Врочистою церемонією відкриття розпочав свою роботу футбольний стадіон. На святковий захід відзначити результати своєї роботи, проведеної спільно з головою Вишгородської районної ради Ростиславом Кириченком, Пірнівським сільським головою Сергієм Книжниковим, депутатами обласної ради завітав начальник Управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв:

«Дуже приємно вітати всіх зі справжнім спортивним святом. Адже завдяки спільним зусиллям Київської обласної державної адміністрації та депутатам всіх рівнів побудовано цей спортивний стадіон. Завдяки КОДА та облраді закуплено комплект штучного покриття та інвентар, завдяки районному бюджету і кожному з вас, платникові податків об’єкт встановлено. Тому бажаю отримувати максимум задоволення, максимум позитивних емоцій прихильникам здорового способу життя. Адже в здоровому тілі – здоровий дух!».

Інформаційна довідка

Загалом за Київською обласною програмою розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки будуються сім повнорозмірних футбольних полів розміром 110х70 м з якісним штучним покриттям, що має високий термін експлуатації.

На виконання обласної програми Управлінням фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації через систему публічних закупівель PROZZORO придбано сім комплектів штучного покриття, які було безоплатно передано до населених пунктів Київської області наприкінці 2018 року. Місця розташування будівельних майданчиків визначені спеціально створеною в Київської обласній державній адміністрації «Комісією з визначення пріоритетних місць розташування сучасних спортивних споруд в населених пунктах Київської області».

Будуються нові об’єкти шляхом поєднання зусиль органів державної влади та органів місцевого самоврядування: фінансувалася закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовуються стадіони за рахунок місцевих бюджетів.

Завдяки децентралізації, спільним зусиллям органів державної влади та ефективності використання коштів платників податків і стала можливою реалізація таких проектів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація