Нотаріуси Київщини отримають доступ до реєстру територіальних громад регіону

image
3 Грудня 2022, 13:36
Поділитися:

Фото з місця подій

Керівник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Київ) Кирило Міненко та директорка Департаменту економіки КОДА 

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції – м.Київ” у Facebook.

Наталя Погребна підписала меморандум щодо співпраці нотаріусів та центрів надання адміністративних послуг Київщини.

Відтепер електронна взаємодія та обмін інформацією, що містяться у реєстрі територіальних громад, стануть оперативнішими та максимально зручними для громадян. 

Така співпраця якісно підвищить рівень та ефективність вчинення нотаріальних дій, а також забезпечення доступність населення Київської області до отримання безоплатних онлайн та офлайн консультацій нотаріусів на базі центрів надання адміністративних послуг Київщини. 

Відтак, щомісяця нотаріуси регіону будуть проводити безкоштовні консультації у приміщеннях ЦНАПів, аби підвищити правову обізнаність громадян та зробити похід до нотаріуса максимально продуктивним.

Нагадаємо, що 1 грудня ввечері активіст Павло Жовніренко проїжджав повз Київську обладміністрацію та побачив розірваний прапор України.



Читати “Моя Київщина” у Telegram




Джерело