Ніколетта Вільчінська: в реаліях ХХІ століття модно бути здоровим та освідченим

image
18 Травня 2019, 10:05
Поділитися:

Нещодавно члени Ірпінської молодіжної громадської ради обрали нову голову. Нею стала Ніколетта Вільчінська. Про основні ідеї, погляди і майбутні плани кореспонденти “Правди Ірпеня” поспілкувалися з новообраною головою.

– Ви нещодавно заступили на посаду голови ІГМР. Які враження?

– Чудово! Мені подобається моя робота і це головне. У нас дуже потужна команда лідерів та однодумців. Я впевнена, що разом ми – сила!

– Які Ваші найближчі плани? Що, в першу чергу, плануєте впровадити?

– Планів у нас багато. Незабаром відбудеться благодійний спортивний захід “Irpin Dobro Fest”, тому запрошуємо інформаційне агенство “Правда Ірпеня” долучитися!

Я вже другий рік поспіль в Ірпені проводжу безкоштовні зайняття з йоги з метою популяризації здорового життя! На минулому зібранні ми з колегами обговорювали створення футбольної/баскетбольної команди. Тому будемо раді, якщо будуть бажаючі займатися спортом разом з нами!

В планах також розпочати зайняття з української мови з метою підвищення грамотності населення. Це будуть цікаві модулі #Не_пиши_будь-ласка!

З 22-24 травня відбудеться ІІІ Міжнародний форум молодіжних центрів “Від ініціативи – до дії” в м.Буча, де ми є співорганізаторами.

– Екс-голова ІМГР Олена Рожанська говорила про перезавантаження молодіжного руху у Приірпінні. Яка Ваша позиція щодо цього?

– Я повністю погоджуюсь з Оленою. У нашому теперішньому складі є дуже мудрі та потужні лідери, в яких безліч цікавих та креативних ідей. Саме завдяки ним, молоді, яка йде в ногу з часом, відбуваються зміни! Ми рухаємось тільки вперед і активно слідкуємо за ноу-хау в галузях, які нам цікаві.

– Чи плануєте розвиваєте міжнародне молодіжне співробітництво?

– Так.

– Які саме сфери тут потрібно розвивати?

– Ми будемо особливу увагу звертати на освіту та подальше працевлаштування саме в Україні, адже у зв’язку з невеликою заробітною платою молодь вимушено мігрує до інших країн в пошуках більш високооплачуваноі роботи.

– Назвіть основну тезу, яка Вас стимулює щось змінювати на краще.

– #твори_добро_бро
Те добро, що ти зробив сьогодні, люди часто забуватимуть завтра.
Все одно роби добро (с) Мати Тереза.

В Ірпінській молодіжній громадській раді я очолювала саме благодійний сектор. Ми часто проводимо благодійні зайняття з йоги, якщо до нас звертаються. Я знаю, що якщо ми зможемо допомогти хоч і незначними сумами хворим діткам чи людям, які цього потребують, ми вже робимо все правильно!

Читайте також: Молодь Ірпеня закликає допомогти зібрати кошти на лікування Давида Галушка

– Наскільки активна зараз молодь в Ірпені?

– Молодь в Ірпені активна, однозначно. Знаєте, кожен з нас має основну роботу, навчання, сім`ї, дозвілля, але це не заважає відвідувати засідання, планувати проекти, працювати над їх реалізацією та активно включатися в громадську діяльність! Я дуже вдячна всім членам нашої команди за їхнє відношення! Поряд з цим, хотілося б наголосити, що активну учать в наших проектах приймають учні з міських шкіл.

Читайте також: Молодь Ірпеня долучилася до благодійного флешмобу

– Як, на Вашу думку, активізувати ще більше молодь в нашому місті?

– Я думаю, за прикладом нашої Молодіжної громадської ради. Адже, ми системно працюємо над розвитком нашої команди, кожен з нас складає рамку з пазлів для нашої майбутньої картини. Нашу діяльність ми активно висвітлюємо на нашій офіційній сторінці з метою залучення молоді! Я вважаю, що в реаліях ХХІ століття модно бути здоровим та освідченим, ніж курити вейп та розпивати спиртні напої в молодому віці.

Джерело: Правда Ірпеня