Нічна атака ворога: у Херсоні зросла кількість загиблих, в Черкасах триває розбір завалів зруйнованого готелю

image
21 Вересня 2023, 11:13
Поділитися:

21 вересня 2023 г. 11:04

У ніч на 21 вересня армія рф обстріляла Херсон. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, згоріли автівки. Троє людей загинули, п’ятеро поранених. По Черкасах ворог наніс ракетний удар, зруйновано будівлю готелю, з-під завалів врятовано одну людину. На місці обстрілу триває рятувальна операція.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора та інформації ДСНС України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“21 вересня 2023 року у період з 3:00 до 4:00 збройні сили рф здійснили артилерійський обстріл одного з районів Херсона. Під прицільний вогонь потрапили житлові будинки, нежитлові приміщення та один із навчальних закладів обласного центру”, – повідомили в генпрокуратурі.

За даними правоохоронців, внаслідок ворожого обстрілу загинуло троє людей – два чоловіка та жінка, п’ятеро поранених.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“21 вересня близько 05:40 збройні сили рф атакували Черкаси. Ракета влучила в будівлю готелю в центральній частині міста”, – повідомили в Офісі генпрокурора.

За попередніми даними, поранено десятеро людей. Наразі двоє з них госпіталізовані до медичного закладу у тяжкому стані.

Як повідомили в ДСНС, з-під завалів врятовано 1 особу, 13 осіб евакуйовано. Також ліквідовано пожежу торгівельних павільйонів на площі 750 кв метрів. Продовжується гасіння незначних осередків під завалами готелю.

Рятувальники розбирають завали зруйнованої будівлі готелю. Кількість потерпілих встановлюється.

Нагадаємо, у ніч на 21 вересня в Києві ворог атакував Київ та Київщину. Над містом було збито понад 20 ворожих цілей. Уламки ракет впали в Дарницькому та Шевченківському районі столиці, 7 осіб постраждало, троє госпіталізовано. Також Київська обласна військова адміністрація (КОВА) повідомила, що на Київщині зафіксовано падіння уламків, внаслідок чого виникли пожежі на території декількох підприємств області.

Читайте: В КМВА та КОВА розповіли про наслідки нічної ракетної атаки на Київ та Київщину

Фото: ДСНС, Офіс генпрокурора

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона