Нічна атака на Одещину: пошкоджені зерносховища одного з портів Дунаю

image
16 Серпня 2023, 11:17
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 11:02

У ніч на 16 серпня російські війська двічі атакували Одещину безпілотниками. Внаслідок ударів руйнувань зазнали складські приміщення та зерносховища одного з портів Дунаю.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначив очільник Одеської ОВА, основною ціллю удару ворога була портова та зернова інфраструктура на півдні області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Внаслідок ворожих влучань по одному з портів Дуная постраждали складські приміщення та зерносховища. Виниклі пожежі оперативно ліквідовано співробітниками ДСНС”, – повідомив Кіпер.

За даними ОК “Південь, вночі ворог атакував південні регіони України кількома хвилями ударних безпілотників. Силами протиповітряної оборони знищено 13 дронів типу “Shahed-136”.

Нагадаємо, у ніч на 14 серпня рф тричі атакувала Одещину. Через ворожу атаку пошкоджено сім закладів освіти, серед яких є памʼятник архітектури. Також внаслідок падіння уламків та вибухової хвилі в Одесі пошкодило понад 200 будинків. А у ніч на 2 серпня ворог здійснив атаку по Ізмаїлу Одеської області.

Читайте: Внаслідок нічної атаки на Ізмаїл було зруйновано приміщення Українського Дунайського пароплавства, постраждалих немає

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона