Нічна атака на Київ: рф атакувала столицю крилатими ракетами

image
13 Червня 2023, 10:00
Поділитися:

Сили ППО вночі 13 червня збили всі повітряні цілі, якими армія рф намагалася атакувати Київ. На підльоті до столиці було збито крилаті ракети Х-101/555. Попередньо, в результаті атаки, жертв та руйнувань немає.

Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

За його словами, крилаті ракети російські окупанти запускали стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС із району Каспійського моря.

Усі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва були виявлені та успішно знищені силами та засобами протиповітряної оборони. Інформація щодо жертв чи руйнувань наразі не надходила, – підкреслив чиновник.

Він зазначив, що дані оперативного зведення збираються та уточнюються й подякував Силам оборони за захист неба.

Вірте в Перемогу, підтримуйте ЗСУ. Допомагайте щодня наближати мир в Україні після нашої Перемоги, – додав Попко.

Раніше ми повідомляли, що російські окупаційні війська в ніч на 6 червня намагалися обстріляти Київ за допомогою крилатих ракет. На щастя, усі цілі були знищені, але уламки ракет попадали на будинки та дорогу. Також пошкоджені цивільні об‘єкти в столичному регіоні.

Також писали про те, що українські захисники змогли знищити над Києвом понад 250 ворожих цілей лише за травень. Зокрема, сили ППО знищили 85 ракет різних типів та 169 безпілотників, випущених російськими окупантами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua