Ніч у регіонах: Росіяни обстріляли Харків, Лисичанськ та Дніпропетровщину, в Одесі порівняно спокійно

image
9 Червня 2022, 09:18
Поділитися:

9 червня 2022 г. 08:52

В ніч на 9 червня росіяни знову обстрілювали українські міста та громади, є поранені та загиблі. В Харкові відбувся руйнівний обстріл, що спричинив пожежу зникло телебачення. Внаслідок вчорашніх обстрілів Лисичанську загинуло 3 людини. Ворог знову обстріляв з артилерії Криворізький район.

Про це, як передає KВ, повідомляють місцеві ресурси та очільники ОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Так, вночі руйнівного удару зазнав Харків.

Не було спокійно в інших регіонах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“У нас тривожно. Ворог знову обстріляв Криворізький район. П’ять разів ударив з артилерії по Зеленодольській громаді. У Великій Костромці є руйнування будинків. Люди не постраждали”, – заявив Валентин Резніченко, голова Дніпропетровської ОВА..

“В нас ніч пройшла спокійно. Але загроза зберігається. Цікаво, що 92% жителів Півдня ставляться до Росії дуже погано, з “Чорноморською люттю”, — заявив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, внаслідок вчорашніх обстрілів Лисичанську загинуло 3 людини. Ще 6 містян отримали поранення.

“Ворогом обстріляна територія цеху виробництва аміаку на сєвєродонецькому “Азоті”, по області маємо чотирьох загиблих. Росіяни продовжують безуспішні пошуки слабких місць в обороні Сєвєродонецька, водночас розстрілюючи мирні квартали і об’єкти промисловості Луганщини. 8 червня ввечері вони двічі поцілили по сєверодонецькому об’єднанню “Азот”. Пошкоджено щонайменше два цехи у різних кінцях хімічного підприємства. Один із них – цех виробництва аміаку. Про наслідки обстрілів буде повідомлено окремо. За останні дві доби поранення різного ступеню тяжкості отримали шестеро лисичан. Чотирьох з них одразу госпіталізували до обласної клінічної лікарні у Дніпрі”, – повідомив він.

На фото: Луганщина, яку руйнує ворог

Нагадаємо, у Маріуполі триває розбір завалів. Під двома із кожних п’яти багатоповерхових будинків знаходять від 50 до 100 тіл загиблих. Частину тіл везуть прямо на полігон для сміття.

Читайте: У Маріуполі найбільшу кількість загиблих знаходять під руїнами “хрущовок”, деякі тіла вивозять на полігон для сміття

Фото: соцмережі, ТГ Сергія Гайдая

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона